lauantai 23. marraskuuta 2013

Is it too early to put some Christmas lights on? // Onko vielä liian aikaista laittaa jouluvalot?


Hey hey hey!
It has been ridiculously long time since I got you guys updated and I don't even know where to start!
I have five weeks down on my internship and four more to go and oh boy, it's been crazy. Being in a actual bakery (only baking bread and small amounts of different kind of pastry) is extremely tough! I'm physically exhausted every day I come home after my 7-hour-shift and these past weeks have gone by so fast I can't believe it's almost Christmas. For example on Thursday all the tasks were pretty much completed for the day so I spent a lot of time carrying heavy boxes and whatnot in and out from the freezer. Afterwards I felt like I had done a all-day workout session and all my muscles were shaking.
Overall I have learned a great amount of new stuff and confirmed that I definitely don't want to be a baker but a confectioner. :)
What else? ummm...
Oh yea! My company has started to run great! Every now and then I get a couple of orders which cheers up my weekends and I can't wait to get over with this school and start focusing more on my business.
We also launched my official website a couple of weeks ago with the help of my wonderful dad and brother! (I still can't believe my brother can program sites that well!!) So go check my site if you haven't yet! www.chictastic.fi The english version is in progress so be patient! :)
Then we get to my favorite topic, Christmas.
It's never too early to start planning on the sweetest holiday of a year. Sometimes in the middle of summer I might dream about all of the amazing food we get to eat for an entire Christmas week. :D
I'm excited and proud to announce that I get to put all those Christmas products back on the order list for u guys and even some new stuff I've been working on! As a oldie but goodie, there's the lovely and extremely festive Mulled wine (glögi) cheesecake.
//
Hei hei hei!
Siitä on kulunut naurettavan paljon aikaa, kun viimeksi jaoin kuulumisiani teille rakkaat chicsterit enkä edes tiedä mistä aloittaa!
Minulla on jo viisi viikkoa työharjoittelua takana sekä neljä vielä edessä ja voi kuulkaas, voin sanoa että on ollut armotonta pyöritystä. Työskentely oikeassa leipomossa (leipoen ainoastaan leipää sekä pieniä määriä kahvileipiä) on erittäin rankkaa! Olen ollut fyysisesti aivan loppu joka päivä kun pääsen kotiin 7 tunnin vuoron jälkeen ja viikot ovat menneet vauhdilla eteenpäin. En voi uskoa, että joulu on jo ovella. Esimerkiksi viime torstaina työt olivat niin hyvällä mallilla, että kannoin suurimman osan päivästä raskaita laatikoita pakkasesta sisään ja ulos. Jälkeenpäin tuntui, että olin vetänyt koko päivän lihaskuntotreeniä ja lihakset vain tärisivät matkalla kotiin. Kaikenkaikkiaan olen oppinut harjottelijana paljon uutta ja vahvistanut käsitystä siitä, kuinka haluan ehdottomasti kondiittoriksi, en leipuriksi. :)
Mitä muuta? Hmmm...
Ai niin! Yritykseni on lähtenyt pyörimään todella mukavasti! Aina silloin tällöin saan pari tilausta piristämään viikonloppujani enkä malta odottaa valmistumistani, että pääsen keskittymään sataprosnttisesti yritykseeni.
Julkaisimme myös viralliset nettisivut pari viikkoa sitten mahtavan isäni sekä veljeni avustuksella! (En vieläkään voi uskoa, että veljeni osaa ohjelmoida sivuja niin hyvin!!) Joten käykää kurkkaamassa osoitteessa www.chictastic.fi jos ette ole vielä käyneet. Englannin kielinen versio on vielä työn alla, joten malttia! :)
Sitten pääsemmekin lempiaiheeseeni, jouluun.
Mielestäni ei ole koskaan liian aikaista aloittaa vuoden suloisinta juhlaa. On pakko myöntää, että joskus haaveilen jouluruuista jopa keskellä kesää. :D
Olen innoissani ja ylpeä ilmoittaessani joulutuotteitteni myynnin käynnistymisestä. Joukossa on vanhoja tuttuja, kuten suklaarasiat sekä glögijuustokakku.


The newcomer here is still missing a few little final touches but let me present you the Bûche de Noël!
The chocolate flavored swiss roll with a hint of orange brings a traditional French Christmas into your meal. :)
//
Uusi tulokas odottaa vielä loppusilausta, mutta tässä se on; Jouluhalko! Suklainen sekä ripauksen appelsiinia sisältältävä kääretorttu tuo tuulahduksen perinteistä ranskalaista tunnelmaa teidän joulupöytäänne. :)




1 kommentti:

  1. onko reseptiä tuohon jouluhalkoon? sillä se näyttää todella hyvältä ja kokeilun arvoiselta!

    VastaaPoista